x

Nije se dugo zadržala

Miljana napustila studio: Nakon što joj je voditelj postavio ovo pitanje, Kulićeva otišla iz emisije!

Kontroverzna rijaliti zvijezda Miljana Kulić gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita", gdje je govorila o brojnim aktuelnostima u njenom životu, a jedna od njih je i ta da je svjetska zvijezda, Niki Minaž, podijelila njen snimak na društvenoj mreži Tviter.

Kako smo ranije pisali, slavna reperka je objavila Miljaninim viralan snimak kad kašlje u emisiji, dodavši emotikone koji plaču od smijeha.

Brojni domaći mediji prenijeli su ovu vijest, pa je tako i voditelj Darko Tanasijević sa Kulićevom želio da prokomentariše simpatičnu situaciju.


- Reci mi, Miljana, kako se osjećaš kada vidiš da si planetarno popularna? Ne znam da li si vidjela da je svjetska zvijezda objavila tvoj snimak iz "Narod pita"? - pitao je Darko, na šta je ona odgovorila:


- To je sve za mene, pogotovo koliko sam već godina na javnoj sceni, naravno da mi znači i da sam srećna zbog toga. Do juče sam imala svoje favorite u "Zvezdama Granda" i glasala za njih, a sada mene Niki Minaž postavlja, a ne znam ni ko je ona - rekla je iskrena Miljana.


Kako inače nalažu pravila, gosti "Narod pita" su gotovo cijelu emisiju u studiju, ali je Miljana Kulić ovog puta bila izuzetak, pa je program morala da napusti ranije.

Tako ju je, za kraj, Darko pitao o aktuelnom snimku, a nakon tog pitanja Kulićeva je napustila studio.

Pretpostavljamo da je morala da se vrati za Niš, gdje je čeka njen sin Željko, koji je prije nekoliko dana napunio pet godina.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.