x

Miljana polomila pola Zadruge: Razbijala stakla i novogodišnju rasvjetu! (VIDEO)

Miljana Kulić je pokušala da pobegne kroz prozor nakon slavskog veselja, u čemu su je sprečavali ostali zadrugari, koji su bili šokirani njenim postupkom, zbog čega je ona počela da lomi po imanju.


Iako su zadrugari pokušali da je zaustave da preskoči prozor sobe u Bijeloj kući, Nišlijka je uspjela u tome, ali nije mogla ni makac dalje, pa se brzo vratila unutra.

- Nemoj da praviš budalu od sebe - rekao je Zola, ali on joj nije pomogao kao prethodne večeri kada je htjela da uradi istu stvar. Ona je poslušala samo Edisa Eda Fetića, koji joj je pomogao da se vrati u sobu.

- Uzmi me, hoću tebe - govorila je Miksi iako se pored njih nalazio Lazar Čolić Zola.

Svi su insistirali da im kaže šta ju je toliko povrijedilo i zbog čega se odlučila na ovako šokantan postupak, ali ona nije željela da priča o tome.


Kada je čula za kćerkin šokantni postupak, njena majka Marija Kulić je odmah došla i uputila ćerki rafal uvreda.

- M.š, bre, p..ka ti materina. Duni, sram te bilo! Postala si alkoholičarka, zato si tako agresivna! Idiote majmunski. Idi još da piješ, idiote majmunski. Đubre jedno pokvareno - rekla je Marija Miljani kada je osjetila da smrdi na alkohol.

Kada je vidjela da produkcija ne obraća pažnju na njene vapaje, kao i da ju je majka osudila zbog alkoholisanja, ona je napravila pravu dramu na imanju. Sva unezverena, počela je da lomi i baca stvari, a obezbjeđenje je odmah uletjelo. Udarala je leđima o garažna vrata, a onda je velikim kamenom razbila jedan od prozora. Potom je oborila sve saksije sa novogodišnjom rasvjetom. Kada je posegla za staklom koje je razbila, reagovalo je obezbjeđenje, a kamera je skrenula kadar sa razularene Miljane.

.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.