x

u pitanju je dvojnik

Mina Vrbaški obmanula fanove: Slikala se sa lažnim Džejms Bondom!

Mina Vrbaški fotografisala se na jednom događaju, kom je prisustvovala u Beču, s dvojnikom holivudskog glumca Danijela Krejga, koga je željela da svojim pratiocima i široj javnosti predstavi kao pravog glumca, koji igra čuvenog tajnog agenta Džejmsa Bonda.

Krejg, koga su svjetski mediji prije nekoliko dana proglasili najplaćenijom holivudskom zvijezdom, nedavno je boravio u Beogradu, gdje je snimao drugi dio filma "Nož u leđa".

Inače, starleta je u Beču bila jedna od članica lokalnog takmičenja za izbor za mis, pa se, čim je stigla u austrijsku prijestonicu, pohvalila fotografijom s lažnim Krejgom, a nakon nekoliko sati objavila je još jednu fotografiju sa samog događaja, na kom je zablistala u dugoj crnoj toaleti.


Ipak, i letimičnim pogledom na ovu osobu vidi se da nije u pitanju pravi Krejg, pa se postavlja pitanje da li je Mina ovo uradila namjerno, kako bi zavarala svoje pratioce i javnost, ili je zaista mislila da se nalazi u prisustvu čuvenog holivudskog srcolomca.


Pokušali smo da stupimo u kontakt s Minom da bismo čuli njen komentar, ali se ona nije javljala na poznati broj telefona.

Podsjetimo, ova "007 Bond djevojka" u pokušaju ovih dana je u centru pažnje zbog skandala - ona je na svom Instagram profilu podijelila navodnu prepisku s fudbalerom Vladimirom Kovačevićem, koji je oženjen. Mina je objavila poruke i na objavi označila i njegovu suprugu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.