x

amnezija

Mina Vrbaški proziva maloljetnicu zbog odnosa sa Mensurom, a zaboravlja da je bila sa 14 zadrugara!

Mina Vrbaški, bivša djevojka Mensura Ajdarpašića oglasila se nakon što je on imao vrelu akciju sa sedamnaestogodišnjom Milicom Veselinović.

Naime, Milica i Mensur poslije četiri dana veze u rijalitiju imali su odnose, a Mina je njihovu akciju žestoko prokomentarisala.

- Iskreno mislim da bi svaki komentar bio suvišan poslije njenih izjava o meni. Nakon ovog klipa se baš lijepo pokazala i prezentovala sebe u najboljem svjetlu! PS: Baš joj je pošlo za rukom - rekla je Mina, koja je očigledno zaboravila da je prvi s.ks pred kamerama imala već prve noći kada je kročila u Bijelu kuću 6. septembra 2017. godine.


Vrbaški je tada imala vrelu akciju sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i imala je godina isto koliko i Milica sada, te su mnogi prokomentarisali da je ona posljednja osoba koja može da komentariše nečije odnose.


Podsjetimo, Mina Vrbaški jedna je od zadrugarki koja je tokom rijalitija promijenila najviše partnera sa kojima je bila initmna. Imala je burne ljubavne veze i raskide.

Iako ima samo 20 godina, Mina Vrbaški drži rekord Zadruge u mijenjanju momaka.


Ona je bila sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Anđelom Rankovićem, Jovicom Putnikovićem, Tomom Panićem, Ervinom Mujakovićem, Markom Markovićem, Adamom Đoganijem, Savom Perović, Mensurom Ajdarpašićem, Franom Pujasom, Mišelom Gvozdenovićem, a poslije i Filipom Carom. A nakon raskida sa Carem odmah je našla utjehu i sada je u vezi sa izvjesnim Lukom.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.