x

"MISLIM DA JE VRIJEME ZA PAUZU" Ceca najavila kraj jedne ere, evo kad se POVLAČI

Čuvena pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović  je za doček Nove godine, pjevala na Zlatiboru, dok je za reprizu, pjeva na drugoj planini, Kopaoniku.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Ponosna je na sve uspešne koncerte i nastupe koje je imala u prethodnih godinu dana, ali ističe da joj je potreban odmor.

NAJČITANIJA VIJEST:

SENAIDA JE ŽRTVA POMAHNITALOG MUŽA: KAŽE DA JU JE TUKAO, PREVARIO A DJETETU NIJE KUPIO NI MARAMICE

Jao, jeste! Naradila sam se prethodne godine i stvarno sam dala 120%, znači preko 100% svojih mogućnosti. Potrudila sam se da svuda gdje nastupam nakon silaska sa scene ostavim publiku u euforiji, da jedva čekaju ponovo da dođu na neki drugi nastup. Mislim da je sada vreme za neku koncertnu pauzu - istakla je Ceca.


- Imamo u februaru nastup, nekih mesec dana pauze, ali ću se tih mesec dana posvetiti albumu i da sa Futom uhvatimo taj neki ritam...

Već smo se dogovorili, preradićemo neke moje stare pesme koje su on i Marina radili, da ih prepevam u novom aranžmanu. Krenuli smo sa Majom i sa duetom "Ne računaj na mene".

Mislim da će to biti super stvar, jer mi je na tim pesmama dečja boja glasa i sada bih volela da to snimim sa ovom bojom i da dam neki drugi pečat - navela je ona, pa istakla da je numeru sa Berovićevom snimila tek nedavno jer je htela da odmori glasne žice.

- Naš dogovor da to uradimo je bio još od prošlog proleća, pa je leto bilo prebukirano, a za to mi je trebalo da odmorim glasnice i da to uradimo kako treba. I zato ćemo sada u januaru, februaru...

NAJČITANIJA VIJEST:

OVO JE BEBA ROĐENA PRVOG DANA NOVE GODINE U POJASU GAZE

Proleće će biti zaista radno i što se tiče novog albuma i što se tiče tih novih prepevavanja starih pesama - zaključila je Ceca.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Kurir / Preneo: Lazar Stanušić / Telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.