x

haos ne prestaje

Mitrović najavio dvadesetak prijava protiv Bake Praseta: Prijeti mu zatvorom!

Danima se vodi medijski rat između vlasnika "Pinka", Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase. Željko Mitrović se ponovo oglasio na svom Instagramu i najavio da sprema tužbe protiv jutjubera Bake Praseta.

Vlasnik „Pinka“ je sada podijelio snimak uz sljedeći opis:

"Sletjeh sinoć kasno u Beograd samo da ispotpisujem punomoćja advokatima za još dvadesetak krivičnih protiv Bake. Otvaranja dvije peticije za Bakin odlazak u zatvor zbog utaje poreza i s.ksualnog iskorišćavanja maloljetnica, i druga za gašenje Bakinih Jutjub kanala. Od kofera, kao što vidite, se ne odvajam jer su unutra svi dokazi sa kojima se pred zoru vraćam u London gdje dokaze nosim u Google."


Podsjetimo, Mitrović i Ilić su nedavno emitovali svoje dokumentarne filmove u kojima su iznijeli teške optužbe jedan protiv drugoga. Željko je na svojoj televiziji prikazao dokumentarac pod nazivom "Internet nasilje", koji je izazvao ogromnu pažnju publike, jer su se umjesto stručnjaka pojavili rijaliti učesnici. U ovom filmu, Mitrović je iznio niz optužbi na račun jutjubera, između ostalog za s.ksualne odnose sa maloljetnicom, kao i za slučaj samoub.stva Kristine Kike Đukić.


Nakon ovog skandaloznog filma u kojem je jutjuber optužen za nasilje, Baka Prase je pokrenuo peticiju za ukidanje rijalitija, objavivši niz fotografije na kojima su prikazane scene nasilja emitovane u okviru programa televizije "Pink".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.