x

Mitrovljeva pobjegla u Zadrugu: Zelenaši prijete Draganinoj majci zbog abnormalnog duga, hoće da zapale nju i unuka!

Majka Dragane Mitar Jadranka ne smije da izađe iz stana jer se plaši za svoju bezbijednost od zelenaša kojima je njena kćerka ostala dužna velike pare pred ulazak u rijaliti.

Učesnica rijalitija "Zadruga" ostavila je iza sebe grupu bijesnih momaka koji se bave zelenašenjem i pozajmljivanjem para. Kako je oduvijek vodila raskalašan život koji su joj obezbijedili njeni bogati partneri, Dragana je morala da nađe načina da sebi priušti sve ono što joj je potrebno. Kako je ostala bez zaleđine bivšeg muža Siniše Dragutinovića, a novac iz "Zadruge dva" potrošila je za mjesec dana, bila je primorana da uzme pare od zelenaša.


- Gaga je ostala bez svih blagodati debelog džepa koje joj je bivši obezbijedio. Zamislite nju koja je svaki dan išla na kozmetičke tretmane, masaže, da ostane bez svega toga za noć?! Plakala je danima i bila u depresiji. To je za nju bilo ravno paklu. Nije znala kako će dalje. "Koja sam ja jadnica. Nemam 1.000 dinara u novčaniku, a do juče sam živjela kao carica. Ubiću se ako uskoro ne nađem velike pare. Ja ne mogu da živim kao jadnica", jadala se Dragana nama, njenim prijateljima. U početku je od nas uzimala pare, davali smo joj jer nam je bilo žao, ima malo dijete. Kada smo mi zavrnuli slavinu, našla je drugi način. Povezala se sa poznatim zelenašima koji su joj odmah dali sumu od 20.000 eura na lijepe oči, na povjerenje - kaže izvor blizak Mitrovljevoj koji dalje nastavlja:


- Krckala je lagano i te pare, a rješenja za njene dugove nije bilo. Nije se nazirao neko ko bi joj trajno pomogao da vrati pozajmljene pare. Shvatila je da je zagrebala gdje ne treba i da su momci veoma opasni. Spakovala je kofere i pobjegla u "Zadrugu". Nije razmišljala da napolju ostavlja sina Jovana i majku Jadranku, kao glavnu metu za njihov bijes. Sada je sve spalo na njenu majku, koja ne smije da mrdne iz stana. Izlazi samo kada vodi unuka u vrtić i kada ide da ga preuzme. Sve vrijeme koristi taksi i ne šeta nigdje. Već su joj prijetili preko telefona. Zvali su je i rekli su joj da će je zapaliti, i nju i dijete, i da će da gore kao svijeća ako Dragana ne vrati keš.


- Jadranka je istraumirana, plače dan i noć. Plaši se da će nauditi malom Jovanu, za sebe se ne boji toliko koliko za njega. Pije lijekove, trese se i strepi da joj nasilnici ne upadnu u stan u sitne sate. Nije to naivna stvar, ona je ugledna žena, ali kćerka će je otjerati u propast sa njenim ludačkim ponašanjem i ispadima koje ima posljednjih godina. Jadranka već traži pomoć prijatelja da spriječi katastrofu - završava izvor blizak porodici Mitar.

Pozvali smo Draganinu mamu, koja nam je priznala da ima svakojake probleme.

- Znate kako, svaka porodica ima neke probleme, tako ni naša nije pošteđena istih! Neću sada da pričam o stvarima koje se ne vide na televiziji - rekla je Jadranka.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.