x

Mnogo mi je važnija beba, nego brak: Rada Manojlović otkrila da li će se udati za Harisa u 2020. godini!

Radmila Rada Manojlović sa osmijehom na licu završava 2019. godinu i sva euforična ulazi u narednu, jer kako kaže, sprema mnogo lijepih pjesama koje će oduševiti njenu vjernu publiku. Rada otkriva na šta je naročito ponosna u već sada prošloj godini i šta je to što bi eventualno promijenila.

- 2019. mi je bila lijepa, nije se desilo baš ništa toliko ružno što bih voljela da zaboravim, prije bih to nazvala nekim situacijama i usputnim greškama iz kojih bi trebalo da se uči za ubuduće, da se ne bi ponavljale naravno. Godinu sam završila uspješnom pjesmom ''Svadba'', koja je najava i uvertira za nove lijepe pjesme koje nas čekaju početkom 2020. - rekla je Rada.


S obzirom na to da je u dugogodišnjoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, pitanje je kada će pjevačica stati na ludi kamen, a za Pink.rs je otkrila da li se taj datum bliži i da li joj porodica i prijatelji prigovaraju što se ne udaje.

- Ne, samo me vi novinari smarate tim pitanjem (smijeh). Vi prvi hoćete da me udate, od mojih se nikome ne žuri. Šalu na stranu, moji su zadovoljni kad sam ja srećna, ne zamaraju me nekim formalnostima i sa nečim im što bi “kao” trebalo. Ako mene pitate, mnogo je važnija beba nego brak (ako mislimo na brak kao papir) - objasnila je Manojlovićeva.


U Novu godinu svi ulaze sa posebnim željama, a pjevačica je za kraj ovog novogodišnjeg razgovora otkrila šta će sebi poželjeti kada otkuca ponoć.

- Sebi ću poželjeti više brige o sebi i svom tijelu nego do sada, više teretane, više masaža, više uživanja, poželjeću stan u Beogradu, neku lijepu destinaciju za ljetovanje, nekoliko lijepih pjesama, da su svi oko mene živi i zdravi i šta mi više treba od toga. Kao što je jednom rekao jedan pametan čovjek, ne mora Nova godina ništa da mi donese, samo neka mi ne odnese i ne uzima ono što imam i ja ću biti srećna - rekla je Rada za Pink.rs.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.