x

ISKRENO

Moja djeca nisu željela da se pojavim ovdje: Ana Ćurčić sumirala utiske nekoliko dana prije kraja i otkrila ko je za nju pobjednik!

Šesta sezona Zadruge ubrzo dobija epilog, a zadrugari među sobom komentarišu ko je nakon devet mjeseci zaslužio da ponese titulu pobjednika.

Ana Ćurčić otkrila je kako se osjeća nekoliko dana pred kraj rijalitija, ali i ko je po njoj dostojan prvog mjesta.

- Nisam se pripremala za ovo, ja u spoljnom svijetu ne umijem da se nosim sa licemjerima. To nije moje okruženje, nego moja djeca, bio Zvezdan, moj posao i porodica. Ja jesam majka dvoje djece ali ona nisu željela da se ja pojavim ovdje. Sebe smatram itekako jakom i borbenom ženom zbog svega što sam proživjela. Naučila sam da ne treba da dajem nekome sebe ko to ne zaslužuje. Imam još puno toga da kažem - rekla je Ana i otkrila koga bi željela da vidi na tronu u četvrtak:


- Voljela bih naravno da pobijedi ova žena (Zorica Marković), da nje nije bilo, ja ne znam gdje bih bila - rekla je Ana.

Iako su u posljednje vrijeme bile u zategnutim odnosima, Ćurčićeva je priznala da cijeni svaki trenutak proveden sa Zoricom Marković koja joj je od samog starta bila jedino rame za plakanje.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.