x

sramna izjava

Moka Slavnić se direktno obratio ocu Anđele Đuričić: Treba da p.škiš od sreće jer ti je kćerka sa mojim sinom!

Anđelu Đuričić podržava maksimalno Moka Slavnić, otac Zvezdana Slavnića, a sada se oglasio i prokomentarisao aktuelna dešavanja u "Zadruzi" vezana za svog sina, ali i najavljeni ulazak Ane Ćurčić, bivše Zvezdanove supruge.

Na pitanje šta misli, kako će Zvezdan reagovati kada na vratima Bijele kuće bude ugledao Anu, koju je ostavio poslije 15 godina vanbračne zajednice, Moka je ko iz topa odgovorio:

- Ne postoji 15 godina, pod broj jedan! Sama je rekla četiri i po godine, pa 2011., to je samo rekla. Što se tiče nje, apsolutno nikakav komentar. Kada pričamo o njenom ulasku... On će priznati sve, on je džentlmen. Ja bih volio da sam ja tamo umjesto njega, da ponovim izvinjenje. Nema više emocija, puklo je, ako hoće da mu udari šamar, nek mu udari i kraj - objasnio je slavni košarkaš.


Zvezdan i Aleksandra Nikolić, koju je pokušao da poljubi prošle nedjelje u izolaciji, sinoć su zaratili za crnim stolom, a na njihov sukob osvrnuo se Moka.

- Zvezdan je lijepo rekao - dvadeset dana ćutanje, mjerkanje, pa da vidi šta se tu dešava, o čemu se radi. On je htio da prizna da ga je gledala, da se on njoj sviđa. Ona se od poljupca branila samo od straha, a ne zato što nije to željela. Mnogo je više koketirala ona sa njim, nego on sa njom, on je tada bio u vezi. Zvezdan je želio samo priznanje - objašnjava Moka i dodaje:


- Nije se Zvezdan iskompleksirao, već nije dobio odgovor koji je trebalo da da: "Da, ložila sam se na tebe, ali sam povukla ručnu, izvini". Nema ovdje misterije. Oni kada bi se poljubili, tu bi pao s.ks odmah, da se razumijemo. Samo je htio da je navuče, da prizna, to je ona muška sujeta.

Anđelu Đuričić podržava maksimalno, a ne krije da bi na račun sinovljevog ponašanja prema njoj mogao da uputi brojne kritike.


- Samo Anđelu da vidim, rekao bih joj: "Nemoj više nikome da se pravdaš"! Neca i Peca će nju da pogode?! Rekla je sve najgore o sebi i nema više. Ako joj kažu: "Šta si prošle godine govorila", jesam i to je to, zdravo. Ovo nije fol, nego prava emocija. To što ona radi, to nije psihopatsko ponašanje. Tako se ponaša zaljubljena žena, svaka čast kako se bori za ljubav. To se zove borba za ljubav, za jednog papka kog ću prebiti kad ga budem vidio! Napravio je polu-s.anje i sve oprašta i ide za njim. Kažu, udaviće ga u ljubavi. E, volio bih da umrem udavljen u ljubavi, a ne od nekog drugog s.anja! Popustiće ona, samo kad postane sigurna u sebe.


Otkrio je i da li je pokušao da stupi u kontakt sa roditeljima Anđele Đuričić.

- Ne, nismo se čuli. Vjerujem da su ljuti na sve nas. Volio bih s njima da popričam kad god oni budu htjeli... Ne bih ih ja odobrovoljavao. Znate prošlost Zvezdanovu i ne sviđa vam se? Potpuno ste u pravu i uopšte se, kao njegov otac, ne ljutim, imate potpuno pravo i razumijem vas. Brinete za kćerku. Ali ako je ta kćerka zaljubljena u njega, je l' joj vi želite dobro? To je kao Marija Kulić, razbija svoju kćerku, uništava je!


- Ja sam fer i pošten, ne bih se ljutio na Anđeline roditelje šta god da kažu - kaže Moka, koji se potom osvrnuo na komentare sa društvenih mreža koji govore o igri sudbine - zapravo, tome da je Anđelin otac vjerovatno kao mali bio Mokin fan i skupljao njegove sličice, a sada je doživio da mu slavni košarkaš komentariše kćerku Anđelu i njenu vezu s njegovim sinom Zvezdanom.

- On treba da se up.ški od sreće! Ja sam rekao sve najljepše o njegovoj kćerki, ja to zaista stvarno, iskreno mislim. Anđeli i Zvezdanu ako ne bude bilo lijepo, raskinuće, neće biti ni prvi ni posljednji - zaključio je Slavnić.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.