x

Poslao jaku poruku u Crnu Goru

Moka Slavnić se direktno obratio roditeljima Anđele Đuričić: Svi seljaci!

Zoran Moka Slavnić, proslavljeni košarkaški as, nikad nije krio da podržava preljubu svog sina Zvezdana Slavnića sa Anđelom Đuričić.

On pomno prati rijaliti dešavanja, te se nerijetko oglašava i komentariše Zvezdanove postupke, a takođe javno ističe koliko je privržen Anđeli Đuričić, koja zbog njegovog sina prolazi kroz ljubvani brodolom.

Shodno tome, Slavnić se ponovo oglasio, ali ovog puta se direktno obratio Anđelinim roditeljima.


- Mogu samo da vam kažem sljedeće. Ako vi, kao i možda neki, niste shvatili moju poruku kada sam rekao da sam plakao zbog Anđele jer je gledam kao kćerku, sve njene tuge i nezadovoljstva koje je doživjela ničim nije bilo izazvano sa njene strane. Zato to i preživljavam tako i više bih volio da moj sin nadrlja pet puta nego ona.


- Jedna djevojka koja se zaljubila u mog sina, na žalost po nju, na sreću po mene, ali mislim da neće imati razloga da se za to kaje jer moj sin voli otvorenog srca. Budite ponosni na nju, a ne da pogrešno shvatate riječi koje je neko izgovori. Svi seljaci, svi koji su zlobni što imate takvo dijete, nemojte da vodite računa o tome - poručio je Moka za Hajp televiziju.

Podsjetimo, kako je Kurir prvi pisao, oni su toliko ogorčeni zbog kćerkinog ponašanja da su na korak od toga da je se zauvijek odreknu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Hype

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.