x

Monika čestitala Novu godinu svima koji su pomogli: Poslije 10 dana torture oslobođena iz kandži otmičara, oporavlja se!

"Srećna svima Nova godina", poručila je danas Monika Karimanović (12) iz Niša koja se oporavlja na Dječjem odeljenju Kliničkog centra u Nišu, a od desetodnevne torture Ninoslava Jovanovića zvanog "Malčanski berberin" koji je oteo 20. decembra dok je ujutro išla u školu.

- Monika vas sve pozdravlja, svim dobronamjernim građanima koji su porodici pružili podršku želimo srećnu Novu 2020. godinu. Monika je dobro, oporavlja se, počela je normalno da priča. Ona je i prvog dana govorila, ali je bila zbunjena, uplašena, a sada je sve u redu - rekao je Robert Karimanović, otac male Monike.

Uz ovu djevojčicu koja je već prozvana "lavica" zbog hrabrosti tokom 10 dana iscrpljivanja po hladnim kućama, kilometarskim pješačenjem, leži i mama Aleksandra. O Moniki kako saznajemo, brine grupa ljekara. Ogrebotine i modrice koje je imala po tijelu su zaliječene.

U blizini klinike gdje leži se i dalje nalazi grupa policajaca koja obezbjeđuje prostor jer je njen otmičar još uvijek na slobodi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.