x

Monstrum na sudu DO DETALJA ISPRIČAO kako je UBIO MAJKU I OCA!

Mama je sjela za upravljač, a ja otraga iza nje. Očev pištolj, koji sam ukrao, stavio sam na pod između nogu. Prijatelj Ivan bio je na suvozačkome mjestu. Majka je upalila naš Citroen i krenula iz polja.

Podigao sam pištolj, prislonio ga na majčin zatiljak i opalio. Krv je prsnula posvuda. Ivan sav poprskan, odmah je pobjegao, a ja sam još ostao i s pištoljem krenuo kući, rekao je bez emocija i zamuckivanja istražiteljima Tin Šunjerga (19) iz Čiste Velike kod Šibenika.

 

Razmaženi sin jedinac je u subotu poslijepodne u klasičnoj i pomno planiranoj egzekuciji smaknuo svoje roditelje, oca Marina (45) i majku Silvanu (45). Oboma im je pucao u zatiljak, dok ga nisu gledali u oči.

 

Pomahnitali ubojica oca i majke je, kako doznajemo, zločin planirao danima. Motiv suludog nauma pronašao je samo u činjenici da su mu roditelji posljednjih mjeseci branili druženje s vodičkim prijateljima, koji su mahom ogrezli u narkomanskome miljeu kojem je i sam pripadao. Roditelji su mu, želeći ga spasiti iz ralja lošeg društva i droge, uskratili i džeparac koji je nemilice trošio. Nekad i do hiljadu kuna dnevno. Tin takvu roditeljsku brigu nije shvaćao niti prihvaćao. Odlučio se na monstruozan čin. Likvidirati roditelje.

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.