x

iznijela svoju stranu priče

Mučenik, ne može da prihvati da sam ga ostavila: Tanja Savić se oglasila nakon što je Dušan otkrio da je podnio papire za razvod!

Pjevačica Tanja Savić tvrdi da je prije godinu dana podnijela zahtjev za razvod braka od Dušana Jovančevića koji, kako kaže, ne može da prihvati da ga je ostavila te je zbog toga povrijeđen i mijenja priču.

Naime, Dušan je sada izjavio da je on prije godinu dana podnio zahtjev za razvod braka, dok pjevačica tvrdi drugo. Ona se sada oglasila i otkrila svoju stranu.

- O Bože, mučenik! Nije on to uradio prvi, već ja. On je sad promijenio priču, počeo je da mi se ubacuje u razgovor sa djecom i govori: "Ja sam tebe ostavio", nisi ti mene, valjda je toliko povrijeđen da ne može da prihvati činjenicu da sam ja njega ostavila, da radim ovo što radim, vraćam djecu, valjda ne može da podnese, pa da me navede na svoju vodenicu. Nije on ništa podnio, sve sam to ja podnijela prva - rekla je ona.


Sa druge strane Jovančević tvrdi da je on ostavio pjevačicu i da se, kako je rekao, on razvodi od Tanje, a ne ona od njega.

- Predao sam zahtjev za razvod. Kad dobijem potvrdu šaljem vam i to. Ja se od nje razvodim, ne ona od mene. Ja sam nju ostavio prošle godine, nije ona mene ostavila. Evo vam papiri, pa da vidite ko laže - rekao je on.

Tanja se oglasila i na svom Instagramu gdje je napisala sljedeće:


- Udarna vijest danas: "Dušan ostavio Tanju" Da li je to nemoć ili ko zna šta je... pitanje je sad? E pa dragi moji, i dalje prolazim kroz torturu manipulatora i patološkog lažova. Da, da, to i dalje traje iako sam mislila da sam se spasila kada sam smogla snage da odem. Danas je opet uslijedila kazna (nemogućnost da se čujem sa djecom) usljed nepridavanja značaju istom. Samo ignor dragi moji! Teško je, ali doći će i mojih pet minuta! Odbrojavanje je počelo! 


Podsjetimo, Dušan je prije više od godinu dana sinove Maksima i Đorđa odveo u Austaliju bez pjevačicinog znanja, Tanja je alarmirala javnost, a po odluci suda djeca će biti vraćena u Srbiju, ali pjevačica nema starateljstvo, nadležni će o tome odlučivati naknadno.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.