x

Muhammed Karaosman objavio spot za pjesmu "Sreću stavi na sigurno"

Muhammed Karaosman se vrlo uspješno vratio na muzičku scenu. Vratio se nakon 13 godina sa pjesmom koju je maestralno izveo Eldin Huseinbegović, kao i ostatak ekipe zaslužne za finalni proizvod.


"Veoma sam počašćen što mi je Eldin Huseinbegović odradio glavni dio odnosno dao dušu ovoj pjesmi. Zahvalan sam kompletnom timu koji je radio na stvaranju svega. Na mom YouTube linku za pjesmu, u opisu možete pročitati ko se nalazi u ostatku ekipe. Ponosan sam na sve njih", kaže Muhammed i dodaje:


Foto: BALKANGIANTS AB

“Zahvalan sam svakako i mladoj Aylin koja je odradila dio pjesme sa mnom, a ništa ne bi moglo proći bez videa koji je maestralno odradio mladi videograf Deni. Eldin i ja smo prezadovoljni odrađenim tako da najvjerovatnije slijede novi projekti", ispričao je on za Ekskluzivu i dodao: 


Foto: BALKANGIANTS AB

“Nekoliko dana sam boravio u BiH i mediji su me tako lijepo ugostili, na čemu im dugujem ogromnu zahvalu. Kvalitetna muzika živi.”

Muhammeda Karaosmana možete pratiti na Facebooku i Instagramu , kao i pratiti njegov zvanični YouTube nalog .

"Hvala partnerima projekta Alpaka’s coffee Specislist, Ekskluziva.ba, Dobarportal.net. Vratite sreću u sigurnost", poručio je on za kraj. 


Foto: BALKANGIANTS AB

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.