x

voditelj mu saopštio

Muk u Bijeloj kući: Ša dobio zvaničnu potvrdu da se Ivana razvodi od njega! Pogledajte reakciju! (Video)

Nakon emisije "Izbor potrčka", počela je emisija "Pretres nedjelje". Voditelj Milan Milošević je podigao Nenada Aleksića Ša, za koga je imao informaciju koju je tražio. Naime, Ša je tražio Ivani ili nekome iz svoje porodice u emisiji "Pitanja novinara" da se zvanično oglasi i potvrdi da je Ivana odlučila da se razvede od njega.


Milan je saopštio Ša da se njegov rođeni brat oglasio za portal Pink.rs i dao zvaničnu potvrdu da je ovo istina i odmah je nastao muk. 

- Teško mi je da pričam, i smijao bih se i kukao bih. Ne znam šta bih rekao - rekao je Ša.

- Bilo je pitanje, da znaš, ispoštovali su te najmiliji - rekao je Milan.


- Lakše je kad znam da me ništa ne čeka kad izađem. Ustvari, lakše je kad znam na čemu sam. Slutio sam da je to to, poslije Miniine izjave, ona je uvijek bila iskrena prema meni. Niko od vas nije vidio očima što ste pričali. - nastavio je Ša.

- Kad bih rekao šta sam sve vidio, mislim da bi žena ranije otišla. A to što nemaju mu.a da ti kažu da si se zaljubio u Taru.. - rekao je Kristijan.


- Mene boli k..ac za tuđe mišljenje. Moj život, moja stvar - rekao je reper.

- Na kom stadijumu je njihova ljubav? - pitao je Kristijana Milan.

- Oni sve sem sek.a imaju, ovo je jače od svih veza ovde. Čitao sam jednu knjigu o govoru tijela, i kada vidim nešto, odmah mi odaje sve. Priznaj! Preljubio si se! Ili presiječeš ovde ili onde - pričao je Golubović.


- Ne znam, znaš da uvijek pričam. Nadao sam se, vjerovao sam u to kad mi je Mina rekla. Tkešio sam sebe da možda nije tako, jer u trenutku bijesa svašta može da se uradi. Ali sad znam šta stvarno misli. Šok, vjerujte! - rekao je Ša.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.