x

MURIZ MEMIĆ ODGOVORIO ALISI MUTAP NA PITANJE KOJE JE POSTAVILA SINOĆ U OTVORENOM PISMU

Povodom obraćanja javnosti Alise Mutap, djevojke koja je kobne noći kada je Dženan Memić nastradao bila sa njim u društvu, putem Source portala njenu izjavu prokomentarisao je Dženanov otac Muriz Memić.

Podsjetimo, Alisa Mutap je sinoć u svom obraćanju javnosti nakon skoro tri godine otvoreno je pitala Muriza Memića zašto joj se poslije nemilog događaja nikada nije obratio, niti je nazvao.


– Moje pitanje glasi: Zašto nikada niste sa mnom direktno razgovarali ako ste smatrali da ne govorim istinu? Zašto ste Murize Memiću preskočili tu najbitniju stavku u Vašoj privatnoj istrazi? Koja je, moram da napomenem, naravno i potpuno nezakonita i neprihvatljiva – napisala je Alisa Mutap.

A evo kako je njenu izjavu prokomentarisao Dženanov otac Muriz Memić.


– Kako ću je ja pozvati kad ona ima amneziju, nemam ja s njom šta pričati. Ja mogu gledati u zid samo, jer ona kaže da ima amneziju, šta ćemo onda pričati – kaže Muriz Memić i dodaje:


– Ja sam joj u kući pred njenim ocem i majkom rekao, samo reci ime, ja to ne trebam dva puta pitati. Ja te ne mogu svaki dan zvati i pitati – kazao je Memić za Source portal.


(novihorizonti.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.