x

izmislila smrt

Na Fejsbuku Slađe Petrušić zakazali sahranu, a ona se ubrzo javila da je živa!

Slađa Petrušić je ipak živa, a pravi haos trajao je od jutros kada se na profilima bivše rijaliti učesnice i voditeljke "Parova" pojavila objava u kojoj su navodno članovi porodice napisali da je Slađa preminula. 

Prije toga, podsjetimo, Slađana je objavila kako se teško povrijedila na snimanju TikTok izazova, i postavila je navodne fotografije iz bolnice, na kojoj se vide noge u gipsu.  Međutim, mediji su je ubrzo raskrinkali i ispostavilo se da je ona te fotografije ukrala sa drugih naloga na društvenim mrežama i predstavila ih kao svoje.


Dok su se prijatelji u komentarima opraštali od Slađe, a neki portali su bez  prenijeli vijest o njenoj navodnoj smrti, drugi misle da je vijest lažna.

Oglasio se Milomir Marić, koji je sa Slađanom vodio rijaliti "Parovi", i on ne vjeruje da je njegova bivša koleginica preminula, i misli da je Petrušićeva sve izrežirala.


Petrušićkina sestra se oglasila za hrvatski Index.hr, i rekla da ona misli da je Slađa izmislila vijest o svojoj smrti.

Međutim, na Fejsbuk profilu se zatim pojavila nova objava, a osoba koja ju je postavila tvrdi da je Slađanin brat, i najavljuje Slađaninu sahranu za subotu 15. april.


U njoj piše sljedeće:

"Niste joj dali mir kada je bila živa i pisali ste neistine. Obitelj Petrušić zadnji put moli da se zaustavite s nekim "rođacima" koji se oglašavaju, a sa istima nismo godinama u kontaktu! Isto tako Vas molimo da ne komentirate i nagađate kada je smrt u pitanju! Molimo Vas za razumijevanje u ovim teškim trenucima!!!

Na posljednji ispraćaj pozvani ste sutra!"

I ubrzo nakon ove objavile javila se ni manje, ni više nego Slađa, koja je priznala da je živa i da je lažirala smrt. Zbog čega? Vjerovatno je poznato samo njoj. Ona je u svom oglašavanju navela sljedeće: 

- Javljam se s neba, dragi moj narode. S desne strane sjedi Bog i ima poruku za vas. Uozbiljite se, krajnje je vrijeme. Vidite šta nam mediji rade: objavljuju neistinite priče, ne provjeravaju, samo pišu, lupaju kao Maksim po diviziji. Jedino što mi je drago iz cijele ove priče je to što sam, nakon što sam se "preselila" na onaj "bolji svijet", postala voditeljica, spisateljica, bavila sam se politikom, glumica, i svašta nešto... Odjednom su znali za sva moja dobra djela, i da sam borac za pravdu... Dok sam bavila na toj vašoj p..ljivoj Zemlji, u tom vašem svijetu, bila sam niko i ništa, bila sam starletica, jedna obična budaletina, i niko nije znao da sam jako dobar čovjek. Zato, narode, pamet u glavu, ne tražim da mislite kao ja, tražim samo da mislite. Bacaju vam koske, a vi kao pitbulovi kidate, sve kidate oko sebe, tako ste rastrgali mene. Pa sam se povukla jedno vrijeme. Uskrsnula sam, narode, i nadam se da me nećete sada rastrgati, kada vidite šta će mediji objaviti, jer će biti uvrijeđeni nakon ovoga. Još jednom ponavljam, medijska šutnja je prekinuta. Možemo se igrati ponovo, dragi moji mediji. Narode, obratite pažnju na političare, obratite pažnju na medije, na novinare. Ko upravlja medijima i šta nam rade, kako kažu hljeba i igara - rekla je ona.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.