x

NA IVICI SUZA: Ceca stigla u Crnu Goru, a na aerodromu je sačekala POSEBNA OSOBA!

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović stigla je u Crnu Goru kako bi zapjevala svojoj publici i vjernim fanovima. Međutim, na aerodromu ju je dočekalo iznenađenje zbog koga je zamalo zaplakala.

Pjevačica je zablistala u pripijenoj crnoj haljini, a na licu joj je blistao osmijeh čim je izašla sa tivatskog aerodroma.


Odmah se pozdravila sa fanovima, a istupila je i djevojka koja je nosila buket cvijeća. Međutim, čim je vidjela o kome se radi Ceca je bila na ivici suza.


Riječ je o kćerki Vukosave Nikolić, bake koja je nedavno preminula, a bila je Cecin najvjerniji fan u Crnoj Gori.


Pjevačicu je itekako pogodila vijest da je baka Vukosava preminula, a od nje se oprostila i preko društvenih mreža.


Samim tim i ne čudi što ju je tako ganuo dolazak baka Vukosavine kćerke, koja je očigledno naslijedila ljubav prema  folk zvijezdi.


Inače, Vukosava je Cecu pratila uvijek kada je dolazila u Crnu Goru, a pjevačicu je oduševila kada je čak prisustvovala na njenom nastupu u diskoteci u Budvi. I Ražnatovićeva je o svojoj najstarijoj obožavateljki imala samo riječi hvale, pa se jednom prilikom obradovala kada ju je ugledala na aerodromu.


- Gospođa Vukosava je redovan gost na mojim koncertima. Baš sam se obradovala kada sam je vidjela na aerodromu. Kada neko u njenim godinama uloži energiju da dođe, to je prava ljubav i poštovanje. Hvala joj na tome - rekla je svojevremeno za "Blic" folk zvijezda.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.