x

Surovo iskren

Nadal: Ne dopada mi se odlazak u teretanu ili na bazen, ali to je način da napredujem

Prvi teniser svijeta Rafael Nadal razočaran je zbog povrede koljena koju je doživio u polufinalu US Opena, a u izjavi za medije otkrio je da mu se uopšte ne sviđa odlazak u teretanu ili na bazen.

Španac je istakao da je želio završiti nastup na US Openu na drugačiji način, ali da je povreda stvar koja se ne može predvidjeti. 






"Žao mi je jer bih volio da sam zdrav, volio bih da sam na drugačiji način završio US Open. Ipak, povreda koljena je sve prekinula, ovo je važan dio godine za mene u kojem ima bitnih turnira, ali povrede se jednostavno ne mogu predvidjeti", kazao je Nadal.

Također je rekao da mu je uvijek cilj dostići sopstvene granice, ali da je tanka granica između toga da li možeš ili ne možeš igrati.


"Važno je učiti iz sopstvenih grešaka, treba znati kada prestati kako se stvari ne bi dodatno pogoršale. Ja sam sportista, cilj mi je dostići sopstvene granice u svim aspektima, no granica između toga da li možeš ili ne možeš igrati često je vrlo tanka. Ove sezone sam pažljivo pravio raspored, ali sam bez obzira na to doživio dvije povrede", rekao je španski teniser. 

Za kraj, španski teniser je otkrio da uvijek pronalazi način da ide naprijed, ali da mu se uopšte ne sviđa odlazak u teretanu ili na bazen.


"Uvijek pronađem način da idem naprijed. Primjera radi, sutra moram u teretanu i na bazen, a to mi se iskreno ne dopada. Gledam u budućnost i znam da mi to pomaže da ostvarim svoj cilj - povratak na turnire", kazao je prvi igrač svijeta.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.