x

Nadežda: Miki me je izj...., pa otjerao kao k***etinu!

Nadežda Biljić ne može da preboli Mikija Đuričića, pa je prekjuče iznijela detalje iz njihove veze koji su šokirali javnost.

Pjevačica je koleginicama Suzani Perović i Zorici Marković rekla kako je pčelar tokom ljeta bio u jednom trenutku zajedno i sa njom i sa drugom djevojkom, te da ju je šutnuo kao da je najgora k**vetina.


- Boli me kao čovjeka i ponižena sam kao žena i kao čovjek. Pljunuta sam u facu. Bukvalno bačena kao k**vetina pored puta. J**ana i bačena, raščupana. Tako se osjećam. Ja sam njemu vjerovala. Moj obraz i moja čast nemaju cijenu! Sve je krenulo oko basketa, a ja sam pristala na vjeridbu jer sam znala koliko on voli da igra basket, a i mene opušta basket - pričala je pjevačica u jednom dahu, a onda je dodala i kako smatra da je osramotila svoje zbog veze sa Mikijem.


- Ja se nisam primila na priču kao vjerenica, poslije toga su krenule emocije. Ne kajem se. Ja pomažem njegovoj sestri, pijem kafu i rakiju sa njegovim tatom dok je on na svadbi sa djevojkom. Znaš li koje je to poniženje? Osramotila sam svoju porodicu. Mikiju su se punila ja*a osam mjeseci, nije imao koga da je*e, pa je pok**sao mene jadnu - završila je Nadežda, a onda su joj Suzana Perović i Zorica Marković rekle kako će ispasti budala ako opet priđe Mikiju poslije svega što joj je uradio.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.