x

dijete će uzeti moje prezime

Nadežda objavila da je dijete teško bolesno, pa otkrila detalje o Tomi: Dužan je 400.000, ima potjernicu!

Nadežda Biljić oglasila se na Instagramu poslije akcije koje je Toma Panić izveo sa čak tri djevojke. Naime, pjevačica je vidjela da se Toma ljubio sa tri djevojke zbog zadatka, što joj je "opasno" zasmetalo. Preko društvenih mreža Nadežda je poručila da su mu vrata njene kuće zauvijek zatvorena.

"Iskoristio bolesnu ženu i dijete, taštu da mu plati kazne od 400.000 dinara, digla kredit zbog svog djeteta uvalio se kod tašte i tasta jer nije smio u Svilajnac. Imao je potjernicu jedva je čekao da ode i od..be sve nas, ne želim mu ni dobro, ni loše, samo mene i dijete više u životu neće čuti ni vidjeti, dijete mu se razboljelo, povraća pet dana, ni jednom da se sjeti da se čuje bar zbog djeteta. Ološ, sad gledajte ko je Toma Panić. Vrata kuće moje porodice su zatvorena", napisala je vidno potresena Nadežda.


"Imao je tuče, razna s..nja je pravio! I nije bolji nego za k..vetine, oduvijek je voleo ku..e kao što su Paula i Aleksandra, sad neka ih finansira, sad mi je jasno zašto mu je prvo dijete oduzeto. Njegovo ponašanje govori da mu nije stalo ni do djeteta, ni do žene", rekla je Nadežda i dodala:


"To je njegov obraz da li će vratiti novac mojoj majci, ona je uradila to iz srca, ona nije kao on da ucjenjuje ljude za novac, on je jedan ološ i g..no od čovjeka, lažov patološki. Treba da mi bude zahvalan jer sam ga napravila zvijezdom Zadruge! Taj čovjek je sa mnom završio za sva vremena! Žvalavi se sa k...ama, ne misli na dijete! Jadno i bijedno! On je jedan idiot i sve najgore što postoji! On meni dođe pola honorara, jer smo živjeli 6 mjeseci u vanbračnoj zajednici, samo ga po džepu treba tući... Sada ću definitivno da zabranim prilaz i meni i djetetu i uradiću sve što je u mojoj moći da zabranim doživotno, dijete će uzeti moje prezime."

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.