x

Nadežda tuži Lunu Đogani: Otkrila šta joj je uradila kad kamere nisu snimale!

Nadežda Biljić planira da podnese tužbu protiv svakoga ko ju je vrijeđao, psovao i prijetio, pa i protiv Lune Đogani, posebno zbog fizičkog napada nakon kojeg je, kako kaže, imala i podlive.

"Luna me je stegla za ruku prilikom svađe, imala sam unutrašnji podliv, to niko nije vidio jer se pojavio poslije dva dana", ističe ona.


Prema njenim riječima, mlada blogerka samo glumi žrtvu i sada je vrijeme da s tim prestane.


"To što je Luna skočila preko obezbjeđenja da mi se ku*či i da viče na mene, naravno da ću da joj uzvratim. Ja razumijem zašto ona brani brata i ja bih skakala za mog da ga neko napada. Ali da se ona družila sa mojim bratom kao ja sa njenim i gledala ga kao člana porodice, oboje bih uhvatila za ruku i odvela ih u pab i natjerala ih da pričaju dok ne riješe probleme. Te fore iz 'Zadruge 1' da je ona žrtva, a svi drugi agresivci može da priča mami i tati", kaže Nadežda.


"Konsultovala sam se sa sudijom da vidim šta zakon kaže i podnijeću tužbu protiv svih koji su me vrijeđali, psovali i koji su mi prijetili, pa i protiv Lune. Postoje lijepo snimci na Jutjubu, imam dokaze", zaključuje pjevačica.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.