x

NADEŽDINA MAJKA SADA VEĆ DRUGAČIJE GLEDA NA NJEN I MIKIJEV SE*S: Pojavila se u emisiji, ovo je rekla! (VIDEO)

O intimnom odnosu Nadežde Biljić i Mikija Đuričića pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima, "Zadruge", danima priča  region. Tim povodom su u studiju, pored majke Kristine Kockar, Nadice, gosti bili i Nadeždina majka, Slavica i Mikijev brat, Neša.

Brat pčelara iz Kupinova odmah je rekao da mu nije bilo neprijatno kada je čuo šta je njegov član porodice uradio u "Zadruzi", dok je majka pjevačice rekla da je bila zatečena zbog ove situacije.

- Ja nisam to očekivala. Nije mi bilo ni na kraj pameti. Majka sam, uvijek ću podržati Nadu. Negdje moram da se oglasim ovim putem da ne bih više davala izjave osim za Televiziju Pink i portal Pink.rs. Ja sam davala svima izjave i sve se izvlačilo iz konteksta. Da se otac odrekao Nade, što nije tačno. Ja bih se stvarno ogradila od tih komentara - rekla je Nadeždina majka Slavica.


Tok priče majku Nadežde Biljić doveo je i do moguće svađe između Mikija Đuričića i njene kćerke, na šta je ona rekla kako je prije nekoliko dana imala šaljivu izjavu u medijima zbog koje bi se sigurno njena kćerka mogla ljutiti na nju.

- Malo sam htjela na šaljiv način to da prikažem. Naravno da sam rekla da Nada ima neki dovoljan broj godina i da bi trebalo da razmišlja o udaji. Mislim da bi se ljutila na mene kada bi saznala šta sam ja rekla, ali na kraju krajeva oni su glavni akteri - izjavila je Slavica.

U nastavku su se majka Nadežde Biljić i brat Mikija Đuričića dotakli odnosa pjevačice i Baneta Čolaka, a zatim je Slavica Biljić izjavila da misli da će se svi ukućani na čelu sa Čolakom "šlogirati" kada čuju šta se desilo između Nadežde i Mikija.



(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.