x

Nadeždina majka se oglasila: Otkrila sve o terapiji koju njena kćerka prima, a spomenula i pjevačicine klipove na sajtu za odrasle!

Majka Nadežde Biljić, Slavica Biljić, oglasila se povodom toga što je njena kćerka bila na kapiji i tražila da razgovara sa produkcijom.

Ona smatra da je njena kćerka bolje i da nije htjela da pobjegne.

- Ne mislim da je moja kćerka htjela da napusti ''Zadrugu'', ona je samo htjela razgovor jer ima zdravstveni problem, to uopšte nije bilo bježanje. Nadežda je rekla da neće da ide kući i da neće da bježi. Samo je htjela da joj izađu u susret i pozovu ljekara", rekla je Slavica koja je ranije priznala da njena kćerka pije lijekove za depresiju i da je imala napade panike.


Slavica ne mari što je snimak se.sa njene kćerke i Mikija Đuričića završio na po..ografskom sajtu, i kaže da je Nadežda sve stekla sama, svojim trudom i radom. Biljićeva je imala intimne odnose i sa Tomom Panićem, a Slavica smatra da je to sasvim normalno.

- Ona je otvorena, ništa ne krije i nemam ništa protiv, to su normalne fiziološke potrebe, naročito kod mladih, jedino je nama kao roditeljima malo neprijatno - izjavila je za Blic.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.