x

Najbolji prijatelj Ksenije Pajčin progovorio o porodici ubijene pjevačice!

Pjevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, kada je prvo nju, a potom i sebe ubio Filip Kapisoda. Ksenijin blizak prijatelj, pjevač Danijel Alibabić, osvrnuo se na veliki gubitak pa je priznao da ga bol nikad nije prošla.

– U kontaktu sam sa Ksenijinom porodicom i to mi ublažava tugu koju i dalje osjećam zbog njenog gubitka. Fali mi mnogo i uvijek pomislim na nju kad god mi se desi lijepa stvar, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Osjećam da je uz mene i da se raduje svakom mom uspjehu. Kad god sam u prilici odem na njen grob i zapalim svijeću – poručio je Alibabić.

Inače, Ksenija je ostala upamćena kao bistra djevojka, puna energije i života, a njene kolege ističu da nije bilo odanijeg prijatelja. Prelijepa pjevačica imala je 32 godine kada ju je ubio, a potom izvršio samoubistvo njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda (22).

Veza prelijepe pjevačice i deset godina mlađeg manekena počela je u julu 2008. godine. Upoznali su se na moru u Crnoj Gori.

Ksenijine komšije otkrile su da su iz stana Pajčinove često slušali viku i svađu, kao i da nakon brojnih rasprava pjevačica i maneken ipak izađu zagrljeni i zajedno šetaju psa.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.