x

Nakaze, uvrijedili ste svako dijete u Srbiji: Otac Tijane Jurić bijesan zbog sramnih izjava Ere i Bore, nazvao ih stokom!

Nakon skandaloznog snimka na kojem Era Ojdanić onaniše, a koji je poslao djevojčici od 17 godina, njegov prijatelj i kolega Bora Drljača oglasio se šokantnom izjavom.  

Kako je rekao, danas ništa nije čudno, jer se, po njegovim riječima, u današnje vrijeme sve može dobiti za 50 eura, pa čak i od djece koja imaju 13 ili 14 godina!

Ovim povodom, šokiran Borinom izjavom, oglasio se Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić (15) koja je stradala u noći između 25. i 26. jula 2014. godine.


- Svakog normalnog čovjeka, roditelja, posebno roditelje ženske djece i, najvažnije, svako dijete u ovoj zemlji, su ove dvije nakaze uvrijedile. Ljudi se u Srbiji privode zbog raznoraznih komentara na društvenim mrežama, a za ovu bagru će najveća kazna biti gostovanje na nacionalnim medijima. Stoko retardirana - napisao je Igor Jurić.


Podsjetimo, Bora je povodom Erinog snimka rekao sljedeće:

- Nisam gledao snimak i nemam pojma šta je Era radio. U ovom ludom vremenu, sve što je najgore ispada najbolje, svaki dan gledamo p*rno u raznim stvarima, pozama, gledamo na televiziji kako se s*ksaju u rijaliti programima, tako da je Era to prihvatio i to je interesantno, štampa pravi od nečega što je totalno negativno, napravi čovjeka zvijezdom, Era je tako živio, i on je shvatio da je to tako, i vidio je da je u ovoj zemlji sve što je gore to je bolje i onda se on tako ponaša. On voli da se pojavi u novinama, na televiziji, to je njegov život. Svako ima svoje, i svako sebi kreira šta će da radi i kako će da se ponaša - rekao je Bora.


Na pitanje kako gleda na to što je Era eksplicitni snimak slao maloljetnici od 17 godina, Bora se nije mnogo potresao.

- Kakvih 17, 18 godina, pa vidiš da se s*ksaju od 13 godina, 14... Pa vidiš šta se dešava, to je sve izmaklo kontroli, nema nikakve veze. Sad radiš šta hoćeš, platiš 50 eura i radi šta hoćeš - rekao je pjevač.


(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.