x

NAKON 3 GODINE KRAJ BRAKA: Nedavno se sa mužem preselila u Beograd, a sada se razvodi! (FOTO)

Braku hrvatske glumice Jelene Veljače i njenog supruga Dražena Čučeka se došao je kraj.

Naime, oni su već predali papire za razvod, a već neko vrijeme ne žive zajedno.

S obzirom na to da glumački par redovno objavljuje zajedničke fotografije, a nedavno su se i oboje preselili u Beograd gdje snimaju seriju, s društvenih mreža bilo je gotovo nemoguće uočiti da je njihov brak doživio brodolom.

Osim toga, zajedno su i ljetovali na Zlarinu, gdje već godinama dijele kuću.

 

Ali bivši par se potvrdio je da se razvodi.


"Da, nažalost, istina je. Porodica i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vrijeme, zajedno nastavljamo odgajati Lenu i to nam je najvažnije", rekao je bivši par.

Da podsjetimo, par se upoznao tokom zajedničkog rada na predstavi Prava stvar, vjenčali su se 2015. godine, a Jelena je krajem te iste godine rodila kćerkicu Lenu.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru