x

brutalan odgovor

Nakon Kristijanove sačekuše, Filip Car uzvraća udarac: Ne daj Bože da me neko dira! Spomenuo i Majinog oca!

Poznato je da su Kristijan Golubović i Filip Car već neko vrijeme na ratnoj nozi. Nedavno je Golubović došao ispred televizije Pink kako bi sa Carem riješio neraščišćene račune iz prošlosti, ali Filip se nije pojavio, a nakon ovoga je uslijedio niz prozivki.

Car se sada javno obratio Kristijanu, Radomiru Marinkoviću Takiju, ali i Maji Marinković, te im poručio da ga više ne diraju.

- Kristijane, Taki, te žene sa kojima sam bio i ovi, oni. Ne želim vas u svom životu. Želim vam sve najbolje. Manite me se, javno vam govorim. Ne daj Bože da se nastavi prozivanje ili da me neko dira, ni sa kim ne želim problem - poručio je Filip Car.


Podsjećamo, Kristijan je sačekao Cara ispred Pinka, ali pošto se on nije pojavio, riješio je putem medija da mu uputi poruku:

- On je u Srbiji nepozvani gost, jer ja kada odem u Hrvatsku ili bilo gdje trudim se gdje sam da iskažem poštovanje. Nikada nisam nikoga na nacionalnoj osnovi vrijeđao, već sam ljude gledao da li su dobri ili loši. Hoću da klekne na koljena i izvini se za sve laži i klevete, ja ću mu pružiti ruku, pljunuti ga i više ga neću smarati, inače će me uvijek imati za vratom. Hoću da mu kažem u lice da je g.vno, smrad i indijanac, da je bijednik, da me nikada nije oblačio - rekao je tada Kristijan.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.