x

provode se

Nakon moždanog udara Slađa i Đani otišli iz Beograda: Trajkovići pokazali kako uživaju! (Foto)

Pjevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković otputovali su na Kopaonik.

Pjevačeva supruga našla se prije nekoliko dana u žiži interesovanja kada je kao bomba odjeknula vijest da je doživjela moždani udar.

Slađa se, kako je i sama nedavno izjavila, osjeća bolje, a par je svoje pratioce na društvenim mrežama obradovao fotografijama sa zimovanja. 

Trajkovićka se povodom svog zdravstvenog stanja oglasila:


- Zaboljela me glava, pa vrat, a ja mislila da je od promaje, pa sam otišla kod ljekara uradila sam magnet kičme i vrata. Rekli su mi da imam spondilozu i diskus. Ništa nisam prepustila slučaju, pa sam zakazala fizioterpeuta. Međutim, nakon analiza, zove me ljekar da uradimo dodatne analize. Uradili su mi magnet glave i rekli da sam imala blagi šlog. Poslije sam otišla na neurohirurgiju. Sreća moja da je šlog udario na neko mjesto da nije ostavio posljedice. Možda i jesam osjetila, a da nisam osjetila posljedice. Uzeli su i analize, čekam terapiju, šta je tu, eto misliš korona, kad ono nešto treće. Kažu ljekari da se ponavljaju ti udari, pa me malo to plaši, ali nadam se da će sve biti u redu - rekla je Slađa za Kurir.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.