x

ne bih da govorim ko je tu prevaren

Nakon optužbi Ivane Selakov, javio se producent Ace Lukasa: Nije platila svoj dio!

Ivana Selakov i Aca Lukas zaratili su dan pošto su objavili duetsku pjesmu "Svatovi". Pjevačica tvrdi da je prevarena, moralno i materijalno, dok menadžer i producent Ace Lukasa Saša Mirković za Kurir tvrdi da Ivana nije ispoštovala svoj dio dogovora.

"Mi smo nekoliko dueta sa bivšim bek vokalom uradili, to je uvijek bilo na obostrano zadovoljstvo, a u stvari usluga da nešto napravi od sebe. Bila je dogovorena finansijska naknada koja nije izvršena od njenog tima, pa smo spot zaustavili", rekao je Saša za "Kurir, pa nastavio:


"Aleksandar će nastaviti dalje da pjeva pjesmu koja je stara 30 godina, koju on izvodi. Očekuje nas duet sa velikom ex-yu zvijezdom. Mogu da razumijem i njenu reakciju, ne bih da govorim ko je tu prevaren."


"Kada se neka pjesma obrađuje naknadno u novom aranžmanu izvođač koji želi obradu pjesme, je dužan platiti autorska prava originalnom izvođaču, plus duetsku pjesmu kao kolaboraciju sa pjevačem sa kojim se realizuje duet. U ovom slučaju do svega toga nije došlo od strane menadžmenta Ivane Selakov, zbog čega je tim Ace Lukasa reagovao i uklonio pjesmu tokom jučerašnjeg dana sa Jutjuba", saopštenje je "Hype" produkcije.


Podsjetimo, Ivana Selakov je na svom Instagramu uputila brutalnu poruku Lukasu i njegovom timu i tvrdila da je oštećena.

"Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pjesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pjevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pjesmi "Svatovi". Cijela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pjesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelijepe pjesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana", napisala je pjevačica u svojoj objavi.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.