x

otkrila cijenu

Naša pjevačica priznala da je elitna, pa otkrila da uzima i do 1.000 eura za noć: Sve traje od 5 do 20 minuta, klijenti su razni!

Srpska transrodna pjevačica Elektra Elit je šokirala javnost priznanjem da se legalno bavi pros..tucijom u Švajcarskoj, a nakon što je otkrila koliko košta sat njenih usluga dotakla se i čuvene “elitne pros..tucije”.

Prije par nedjelja cijela zemlja je brujala zbog njenog hapšenja, a razlog se još uvijek ne zna.

Transrodna pjevačica koja se u Švajcarskoj bavi i pros..tucijom, pričala je prije izvjesnog vremena u jutarnjem programu “Prve” o najstarijem zanatu.


Elektra je istakla da se zalaže za legalizaciju pros..tucije u Srbiji, jer smatra da bi naša zemlja od poreza imala veliku korist. Ona je navela i kolika je njena tarifa.

“U Švajcarskoj se pros..tucijom bave većinom djevojke romske nacionalnosti. Kod njih je otprilike 100 eura po sek.u. To je nekih 15, 20 minuta. Kod mene je sat od 400 do 1000 franaka. Ako je on završio za pet minuta, to je to. Bitno da je bio ‘hepi end'”, rekla je bez ustručavanja Elektra.


– Elitna pros..tucija ne postoji nigdje u svijetu, postoji samo pros..tucija, to su s.ksualne radnice. To su samo epiteti da bi nešto zvučalo ljepše. Ono što postoji jesu elitni klijenti. Ako je neka djevojka bila u kombinaciji sa nekim malo poznatijim, ona to nazove elitna, to nema veze s vezom.

Sve su pros..tutke jednake, sad da li jedna radi za 200 dinara, a druga za 5.000 eura, obe su pros..tutke, razlika ne postoji, sve su iste – rekla je Elektra i dodala da postoje i one prikrivene pros..tutke koje ne žele da se sazna čime se bave iz raznih razloga.


- "Zamislite taj broj, to su dvije pune arene, kao jedan grad, a niko nije registrovan i zamislite koliko para država gubi. Paušalni porez će morati da se plaća, kao što ja u Švajcarskoj što plaćam”, rekla je u emisiji “Grand magazin” i otkrila kako je bavljenje najstarijim zanatom uticalo na njenu karijeru pjevačice.

– Ja u Srbiji ne radim pros..tuciju i neću je raditi dok se ne legalizuje. Ali imam klijente koji dolaze u Švajcarsku baš zbog te pjevačice Elektre Elit i pitaju kada su slobodni termini. Iskreno moram da kažem, ja sam do avgusta sljedeće godine već bukirana – poručila je.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.