x

sve je krenulo od njene izjave da joj otežava svaki sekund života

Nastavlja se okršaj JK i Duška, odgovorila mu na prozivku: Jadan je onaj kome su tabloidi bitniji od porodice!

Pop diva Jelena Karleuša izazvala je veliku pažnju intervjuom u kojem je poslije dužeg vremena govorila o odnosu sa suprugom Duškom Tošićem.

Na pitanje da li joj je upravo kreativni rad na zahtjevnim projektima, albumima "Alpha" i "Omega", koji ruše sve rekorde slušanosti, pomogao da prevaziđete sve što joj se desilo u prethodne četiri godine, pop diva je dala odgovor koji se prepričava.


- Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zacjeljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vrijeme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pjesma "Minut" na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom - rekla je Jelena.


Ubrzo nakon toga, oglasio se i Duško na svom Instagramu citatom Ive Andrića.

- Jadan je onaj koji mora nekoga da ponizi da bi sebe uzdigao - citat je koji je Duško podijelio.


Mnogi su, s razlogom, ovo shvatili kao direktan odgovor na Jelenino iskreno priznanje, a očigledno je i ona to tako razumjela. Zbog toga se nakon nekoliko sati na svom Instagram storiju oglasila jakom porukom.

Kako komentarišu fanovi na društvenim mrežama, "kroz nju je iskazala sav bol koji osjeća" zbog odnosa sa Duškom.

- Jadan je onaj kome su tabloidi bitniji od porodice - napisala je Jelena na Instagram storiju.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.