x

Ne postoji osoba koja u sali nije pustila suzu za kraljem! Zorica Brunclik se slomila, potresan govor: Sve se, kume, prekinulo...

Na komemoraciji Šabanu Šauliću u Skupštini grada koja je počela u 11 časova, potresan govor održala je njegova kuma i velika prijateljica Zorica Brunclik, koja je u suzama izgovarala potresne rečenice.

- Naši ljudi tuguju u cijelom svetu, tuguje region, porodica je neutješna. Kumovi tuguju. Prije nego što bilo šta kažem, uvijek sam se pitala što si baš mene izabrao, jer si povučen i tih, a ja sasvim suprotno. Sa kim ću, kume, ja da pjevam, kada smo najčešće pjevali zajedno? Na vašoj posljednjoj slavi ljutio si se što nema muzike, a ja sam htjela da se ispričamo i bila sam srećna. Pričali smo i pravili planove, da udamo Zlatu, da oženimo Mihajla. Sve se, kume, prekinulo, sve to ne postoji. Ti si bio moj pjevač, za sva vremena. Putuj sa anđelima, naš ponosu, i neka ti je vječna slava - uplačući je izgovorila Zorica Brunclik, dok su se u sali prolamali jecaji i suze.


Fotografije: Kurir

Sahrana Šabana Šaulića biće u 15 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Podsjetimo, Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Njemačkoj, oko 6:50 časova ujutru, 17. februara.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.