x

Neće da mi otvore kapiju, sad ću sve da izlomim! Nadežda pokušala da napusti Zadrugu, pa pošto nije uspjela doživjela nervni slom! (VIDEO)

Nadežda Biljić je prošle noći imala žestoku svađu sa Lepim Mićom, prilikom koje su jedno drugom uputili mnogo uvreda, vrijeđali jedno drugom porodice, Pinkova zvezda je čak i gađala Miću šoljom. Biljićevu je obezbjeđenje odvelo u zatvor kako ne bi došlo do većeg fizičkog okršaja.

Nakon izlaska iz zatvora Nadežda nije mogla da obuzda bijes, pa je željela da napusti Bijelu kuću pod izgovorom da se ne bi fizički obračunala sa pjevačem. Spakovala je svoje stvari i čekala pred kapijom. Udarala je nogom od vrata i vikala da želi kući.


Kako ju je obezbjeđenje spriječilo u toj namjeri, ona je počela da histeriše, plače, razbija sve po kući i time izazvala veliki nemir među zadrugarima koji su ušli u verbalni sukob sa njom.


Dok je razbijala čaše, tanjire, ona je ušla u sukob sa Katarinom Ristić, obezbjeđenje je sve vrijeme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do fizičkog okršaja.

- Ja sam ona koja želi da živi u čistom Sve mi je doku*čilo, cijeli dan razbija nešto - bijesnila je Keti.

- Neće da mi otvore kapiju, sad ću sve da izlomim - govorila je Nadežda kroz plač.


U jednom trenutku je čak željela da naudi sebi, ali ju je obezbjeđenje pratilo u stopu, ali i Branislav Radonić Brendon koji je sve vrijeme pokušavao da je odgovori od sulude ideje da napusti Bijelu kuću.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top