x

crna lista zadrugara

Neka crkne svako ko je radio protiv nje, dabogda svi plakali kao ona: Dalilina majka prijetila Mići, pokazao morbidne poruke!

Lepi Mića otkio je da mu je majka Dalile Dragojević Emina Mujić prijetila, te je pokazao i poruke koje je dobijao od nje.

- Ja sam u pravu za sve stvari, ja sam bio napadnut kako štitim lik i djelo Dalile Dragojević, do momenta dok se nisam uključio u emisiju. Sada sam napadnut od majke Dalile Dragojević koja je klela Đedovića, Sandru, mene i Dejana. Ja nisam ni na čijoj strani - rekao je Mića pa je Darko pročitao poruke Daliline majke.


- Neka crkne svako ko je učestvovao u razvodu. Neka crknu svi koji su radili protiv Dalile, i veličali onog Dejana, i ti i ona smrdljiva trojka da bog da svi plakali kao ona sada. J..em ja mater svima, i tebi i Đedoviću i Rešićki - pročitao je voditelj.

- Meni je prijetila i Dalilina kuma, a niko nema pravo da meni nameće svoje mišljenje. Ona je mene vrijeđala i napadala, a ja ni ne znam ko je to - rekao je Mića.


- Da li se plašiš tih kletvi? - upitao je Darko.

- Ma ja sam čist, mene to ne zanima. Dalila se nikome nije miješala u brak, ona se us.ala sebi u život i zato se razvela. Ona je prevarila Dejana, on se onda pomiro sa njom i imali su se.s, a onda se desilo opet sa Carem, ja ne znam šta ko priča o meni - rekao je Mića pa dodao:

- Nisam kao neko da uzimam od fanova, ja fanovima pomažem, ja osnivam fond za ljude koji nemaju dovoljno, pa nek dragi zadrugari svi uplate po 50 eura da pomognu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.