x

novi detalji raspada afere

Neka se vrati Takiju da joj ugađa, sa mnom se zaj..ala: Peca provalio Maju Marinković pa je ostavio zbog ovoga...

Nakon što je odjeknula vijest o raskidu Maje Marinković i Predraga Pece Raspopovića na površinu isplivava sav prljav veš iz njihove kratkotrajne romanse, koju su predstavljali kao idilu, a zapravo je riječ o najobičnijem klišeu.

Prema riječima Pecinog druga koji je, kako tvrdi, bio upućen u njegov odnos s bivšom zadrugarkom, Maja je u Peci od samog starta vidjela zlatnog sponzora, ali se prešla jer je Raspopović odmah pročitao njene namjere, te mu nije dugo trebalo da shvati da je Marinkovićevoj samo jedan u nizu koji ispunjava njene želje i prohtjeve.


- Maja je djevojka koja voli luksuzan život na visokoj nozi, nije bitno s kim je dok god je taj muškarac tretira kao princezu. Peca mi je lično pričao da je navikla da muze muškarce za pare, pa mi je rekao: "E, ali sa mnom se zaj..ala." Raspopović ju je i te kako pročitao i provalio kakav je tip djevojke, pa joj je davao na kašičicu dovoljno pažnje i ljubavi da bi se upecala, a kad je vidio u kom smjeru sve ide, stavio joj je do znanja da njega niko nije preveslao, pa neće ni ona, te je šutnuo - otkriva izvor, pa dodaje da je Raspopović na vrijeme pročitao Maju koja je drugarici Aleksandri Subotić preotela muža:


- Peca je gospodin čovjek koji je pao na Majinu atraktivnost, ali ne toliko da ga tamo neka balavica koristi da bi uživala u suvom luksuzu, koji drugačije ne bi vidjela očima. Lijepo moj drug kaže: "Neka se ona vrati tati Takiju, pa neka joj on ugađa."

S druge strane, reklo bi se da ni Maja poslije raskida nije mnogo patila, već je nastavila po starom, pa je, brže-bolje, izašla u provod, da li da skrene misli ili da bi Pecu napravila ljubomornim, ali je svakako sve ostavila bez teksta kad se pojavila u društvu sa starletom Tijanom Ajfon na jednoj prijestoničkoj proslavi.


Prema riječima prisutnih, Maja je bila nikad raspoloženija, osmijeh nije skidala i s Tijanom je, ono što je njoj najvažnije, izdominirala.

- Obe su bile ludo raspoložene i, osim toga da su tu jedna za drugu u svakoj situaciji, nijednom naznakom nisu pokazivale da je ijedna od njih tužna niti da je raskinula vezu koja je tema broj jedan posljednja dva mjeseca - zaključuje sagovornik.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744