x

Nema da plati 100.000 eura Pinku! Prijatelj Nadežde Biljić: Samo plače i ponavlja da će sebi oduzeti život!

Nadežda Biljić pobjegla je iz "Zadruge 2" jer nije mogla više da izdrži u rijalitiju. Zbog kršenja pravila, pjevačica mora da isplati "Pinku" 100.000 eura jer ovo nije prvi put da bježi iz rijalitija.

Prijatelj Biljićeve kaže da Nadežda nema ideju kako će vratiti dug, te da je zbog toga depresivna i očajna.


- Nadežda je svesna greške koju je napravila, ali ona je takva osoba i ne kaje se. Nije mogla više da izdrži u „Zadruzi“ i zato je pobjegla, samo što je tada uspjela da se dogovori s čelnicima Pinka da im ne plati penale, već da uđe u narednu sezonu za džabe. Pošto je sada ponovo pobjegla i našla se u istom problemu, više nema prostora za dogovor s produkcijom.


- Već je zvala neke ljude, kuka da nema dinara u džepu, moli da je neko preporuči i angažuje za svadbe, veselja ili bilo koju drugu tezgu - ispričao je izvor blizak Biljićevoj za "Kurir" i dodaje da pjevačica iz očaja pomišlja čak i da digne ruku na sebe.


- Nadežda je inače vrlo depresivna i često mijenja raspoloženja. Kad je izašla iz „Zadruge“, prvo mi je rekla da se nimalo ne brine kako će zaraditi pare za penale, ali već poslije dva dana potpuno je drugačije govorila. Zvala me telefonom, plakala je i neprestano ponavljala da će se ubiti jer ne može da podnese pritisak. Posla nema, a mora što prije da skupi pare dok joj ne stigne tužba - dodao je on.



(Blic)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Dr.Agbazara ist ein großartiger Mann, dieser Arzt hilft mir, meine Geliebte Jenny Williams zurückzuholen, die vor 1 Jahr mit mir Schluss gemacht hat und vor ein paar Tagen kam er zu mir zurück und bat sie mit Hilfe dieser spirituellen Kräfte zurück zu akzeptieren. Also, wenn Sie Hilfe in jeder Situation im Leben brauchen, kontaktieren Sie ihn per E-Mail über: ( agbazara@gmail. com ) oder rufen Sie / WhatsApp +234 810 410 2662