x

Nenad Škundrić gostujući u emisiji poručio voditelju da ga ne zanima njegovo mišljenje!

Gostujući na radiju TopVibe u emisiji "Aca faca", Nenad Škundrić je kao i u uvijek bio prilično iskren i direktan, pa je rekao i neke stvari koje niko nije očekivao, pa ni sam voditelj.

Na postavljeno pitanje Škundriću:

"Koliko ti je "dugačak" jezik donio dobrog, a koliko lošeg, on je odgovorio:

- Najiskrenije, donio mi je mnogo više lošeg, ali to je put koji sam ja izabrao. Živimo u 21.vijeku i karijera koja se gradila prije dvadeset, trideset godina se potpuno razlikuje od građenja karijere u današnje vrijeme. Ili ću se prilagoditi današnjem tržištu ili se neću baviti ovim poslom. Naravno da ću zadržati svoj lični identitet i da se neću prilagoditi apsolutno svemu što se servira u medijima, ali svakako da svjesno sve to radim. A sa druge strane, volim što su ljudi koji prate moj rad prepoznali moju iskrenost i što svakodnevno dobijam poruke podrške da ostanem takav kakav jesam i da ništa ne mijenjam. Jer ja sve ovo što radim, radim za publiku, a ne za kolege ili za ne znam koga, tako da me njihovo mišljenje apsolutno ne zanima.

Voditelj se na trenutak iznenadio, pa mu postavio pitanje da li ga zanima njegovo mišljenje, na šta je Škundrić imao spreman odgovor koji je vjerovatno sve šokirao:

- Ne, ne zanima me. Saslušaću tvoje mišljenje, ali ga najvjerovatnije neću primijeniti. Karijeru želim da gradim sopstvenim mozgom. Kada se pojavi neko za koga ću ja smatrati da je relevantan da me posavjetuje i da ja imam šta od te osobe da naučim, ja ću taj savjet primeniti. Do sad se takva osoba nije pojavila i što kaže Viktorija "Samo teraj ti po svome", završio je Škundrić.


(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.