x

NEPOZNATI DETALJI: Muža i kćerku Lee Kiš ne viđamo, evo kako su reagovali kada je voditeljka promijenila televiziju!

Voditeljka Lea Kiš Jokić više od dvije decenije uživa u braku sa suprugom Momčilom Jokićem. Mnogi brakovi poznatih ličnost lako pucaju u današnje vrijeme, voditeljka može da se pohvali čvrstim i harmoničnim brakom i nakon mnogo godina zajedničkog života.

- Ljudi se pronađu ili ne. Svaki brak ima šansu da uspije ili da traje, ako je prioritet porodica, muž, dijete. Kompromis, razumijevanje i želja da zajedno kao porodica napredujete, jedan je od recepata za uspješan brak - kaže Lea.

Ona je puna ponosa ispričala zbog čega je baš Momčila odabrala za svog životnog saputnika.

- Moj muž me je osvojio prije svega svojom inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovjek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, jer je izuzetno zgodan muškarac, sa mnogo manira, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala. Vremenom sam upoznala i njega na drugi način, kao čovjeka posvećenog mnogim interesovanjima, željom za putovanjima, istraživanjima, produhvljenog intelektualca koji zna u životu da stavi stvari na svoje mjesto. Kada razmišljam da li mi nešto smeta kod njega, mogu samo da se našalim, jer je to rijetka osobina za muškarce sa našeg podneblja. On je previše uredan, pedantan, kao i svaka djevica u horoskopu. Rekla bih prije da je to vrlina, a ne mana - poručuje voditeljka.

Ona otkriva i da je u njenom domu, kao i u njenoj emisiji, uvijek lijepa i pozitivna atmosfera, sa mnogo smijeha i zanimljivih razgovora.

- Kada smo kod kuće, opušteni smo u svemu što radimo. Nema stresa, gledamo fudbal, ako je dobra utakmica, pričamo, pravimo planove. Kod nas u kući tišina ne postoji, svi smo pričljivi i upućeni jedni na druge - kaže Lea i dodaje da su ona i suprug i dalje veoma prisni kao na početku ljubavne veze:

- Mi veoma dinamično živimo, imamo mnogo obaveza, ali i preko dana smo, bez obzira na to, uvek u kontaktu. Pozovem ga i po nekoliko puta u sat vremena i on mene, navikli smo da sve podijelimo tokom dana - kaže ona. U skladu sa tim navikama, Lein muž umije i danas da je obraduje nekim poklonom bez ikakve najave.

- Moj muž nije formalista i nikad se nije vodio kupovanjem poklona za neke posebne datume. On je čovjek koji voli da obraduje i iznenadi kada to osjeti. Pažljiv je i nježan suprug i otac - kaže voditeljka.

U javnosti su mišljenja podijeljena oko njene odluke da nakon više od jedne decenije napusti Pink i pređe u jato Saše Popovića, ali njena porodica ju je maksimalno podržala u ovom poslovnom potezu.

- Naravno da će me podržati, ako ja to želim. Ako je meni potrebna promjena, oni su tu da mi daju podršku. Uvijek se konsultujem oko posla sa njima, ali svako za sebe na kraju donosi odluke, i to je zrelo i ispravno - zaključuje Lea za Puls.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.