x

užasna nesreća

Nesreća u Crnoj Gori: Autobus sletio u provaliju, najmanje dvije osobe poginule!

Na magistralnom putu Cetinje - Budva dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa "Papović" sa kolovoza, saopštili su iz Uprave policije Crne Gore.

Kako su saopštili iz crnogorske policije, najmanje dvije osobe osobe su poginule, dok je više osoba povrijeđeno.

- Više putnika je zadobilo lake i teške tjelesne povrede, njima se ukazuje ljekarska pomoć - navode iz Uprave policije Crne Gore.


Na mjesto nezgode upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

Kako je potvrđeno crnogorskim medijima, došlo je do slijetanja autobusa između Obzovice i Brajića. Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika, kao i da u autobusu nije bilo djece.


Ekipe Uprave policije u olupini autobusa u 13.10 časova javljaju da više nema povrijeđenih niti novih stradalih. Trenutno se radi pretraga terena, kako bi se utvrdilo da nije neko ispao iz autobusa i da mu pomoć još nije ukazana.

Autobus firme "Papović" prevozio je putnike na relaciji Nikšić - Budva.


Trećom trakom se odvija saobraćaj, da ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povrijeđene do bolnica. Iz pravca Cetinja ka Podgorici i dalje prolaze brojna ambulantna kola, prenose crnogorski mediji.

- Za sada je stiglo jedno vozilo Hitne sa jednim teže povrijeđenim. Za sada nemaju informacije da li će biti prijema teže povrijeđenih pacijenata - prenose crnogorski mediji.


(Vijesti, Rina)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.