x

Neviđeni haos u Zadruzi! Bora se zaletio da bije Macu, cijepao i bacao joj stvari, ona kukala: Neću ti više spominjati majku, pusti me! (VIDEO)

Maca Diskrecija ni pored svih upozorenja ne zaustavlja se u prozivanju nekoliko ukućana Zadruge, a najviše Bore Santane i Kije Kockar! Maca je popodne ponovo prešla granicu kada je spomenula Borinu pokojnu majku, nakon čega je nastao potpuni haos u kući!

- Ja plačem kad niko ne vidi... On meni prijeti da će me zaklati! - vikala je Maca, nakon što su svi stali na Borinu stranu.

Bora je potom uzeo džak sa Macinim stvarima i bacio sve u jezero, dok je ona vrištala da ne radi to.

- Sram te bilo! Osušiću, bravo! Mrš, bre... Ološi! Sram vas bilo, svaka čast - govorila je Maca dok je vadila mokre stvari iz jezera, a to nije bilo sve jer joj je Bora i iscijepao majicu.


- Maltretira ga osam mjeseci, ne ostavlja ga na miru. Treba sve da joj uništi, da ide gola - rekla je Zorica Marković.

- Juče je rekla da će da slavi taj datum kad mu je umrla mama - rekla je Luna i svi su komentarisali kako je užasno to što je Maca rekla.

- Naočare mi polomila, uzela mi stvari, pola pobacala... Ne diram djevojku, ne zanima me, ovom sjekirom bih joj glavu isjekao, života mi - žalio se Bora zadrugarima.

- Našla ona sa nama da se igra. Kako da ne, ajde da vidim! Pi*ka ti materina ku*vinska! - komentarisala je Ana sa Kijom dok su tražile Macine stvari. A Diskrecija je i dalje vadila svoje stvari iz jezera...


- Opereš, opet ide cijepanje, samo da znaš. Bolje ih baci sama. Još jednom mi se obrati... Šta me gledaš, sad će ti letjeti to sve, iscijepano! Iscijepaću ti sve... Da vidim ko će da ti radi napolju pjesmu i po kom kafiću ćeš se ti kretati, nakazo jedna odvratna. Je*aću ti mamu gdje god te budem vidio na ulici. Neće te spasiti niko, jednom li me spomeneš! Od ovog trenutka jednom li me spomeneš do kraja rijalitija, ja ću ti presuditi. Ne zanima me ni rijaliti ni ništa, zaklaću te! Još jednom mi spomeneš mrtvu majku i taj datum, glavu ću ti razbiti o pod! Zapamti ovo! Ja da te trpim danima, da niko ne reaguje... Pa ovo mi je zatvor, ovo mi je gore od zatvora! - rekao joj je Bora.

- Daj, pusti me na miru, bre, Boro više. Neću te dirati više, pusti me. Neću ti spominjati ništa više - govorila je Maca.


Ana Korać i Kija krenule su da uzmu Macine stvari, ali ih je preduhitrio Bora koji je nasrnuo na Macu, pljunuo je u lice i zaprijetio joj da će joj, kako je rekao, glavu polomiti i isjeći je, jer ne može da trpi njene torture i spominjanje pokojne majke. 

Bora je potom krenuo da iznosi Macine stvari i cipele iz kuće, a Maca ga je molila da to ne radi.

- Smiri se, molim te, neću ti ništa reći više, pusti me na miru samo - zapomagala je Diskrecija.



(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.