x

Nevjerovatne fotke kolapsa u Beogradu: Ulice glavnog grada neprohodne, nema struje, ne rade semafori, vozači prelaze i preko žardinjera!

Zbog popodnevnog špica i pljuska, na ulicama Beograda bile su nevjerovatne gužve. Pojedini dijelovi glavnog grada bili su neprohodni, poput kružnog toka na Slaviji na kom su se formirale kolone vozila.

U centru grada, kod Skupštine i glavne Pošte, takođe je bio kolaps u saobraćaju, zbog semafora koji nije radio jer je nestala i struja u centru grada, kao i zbog nevremena, i doba dana kad se ljudi vraćaju kućama.


Vozači koji svaki dan moraju da se naoružaju strpljenjem, danas su ga u ovom dijelu Beograda izgubili, pa se dešavalo da voze i preko žardinjera.

Ništa bolja situacija nije bila ni na Gazeli u smijeru ka Autokomandi gdje se gužva prostirala i do Mosta na Dušanovcu.

Vozači koji su prelazili Brankov most, isto su morali da se naoružaju strpljenjem, s obzirom na to da im je trebalo više vremena da stignu tamo gdje su se uputili.

I na Autokomandi nije bila ništa bolja situacija.

Saobraćajne gužve u Beogradu postale su svakodnevnica, ali obično kad je kiša one postanu daleko veće. Vozači tad naročito gube strpljenje, a i koncentracija opada pa je povećana mogućnost da dođe do sudara.


Iz tog razloga neophodno je da se vozači pridržavaju ograničenja brzine, kao i da vožnju prilagode uslovima puta. Neophodno je da se drži i rastojanje koje treba da se prilagodi vremenskim uslovima.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.