x

usijalo se od komentara

Ni traga ni glasa od starog Milana Stankovića: Nova fotografija uznemirila fanove!

Već dugo od pjevača Milana Stankovića "nema ni traga ni glasa" na javnoj sceni. U potpunosti se povukao, odavno ne nastupa, a sada je posvećen vjeri.

Dok je žario i palio domaćom estradnom scenom, Milan je uvijek pratio trendove i brinuo o svom fizičkom izgledu, koji mu je bio jedan od vodećih aduta, međutim sada je potpuno promijenio lični opis.


Milan je pustio bradu i dugu kosu, prilično se ugojio i promijenio svoj stil - skupe i efektne modne komade s potpisima svjetskih dizajnera zamijenio je običnom, širokom i tamnom garderobom. Jedna od Milanovih novijih fotografija privukla je veliku pažnju korisnika Tvitera, gdje se svako malo vodi polemika o Stankovićevim životnim izborima, a mnogi se pitaju "šta mu se to desilo".


Podsjetimo, Milan Stanković na svom Instagram profilu nerijetko je dijelio fotografije iz manastira, a jednom prilikom je pričao o vjeri.

- Kršten sam još kao beba da bih preživio, a preživio sam mnogo u svom kratkom životu. Svi mi imamo stremljenja, želje, planove, uspjehe, ideje. Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst. Ali, u ludilu ovog vremena, duhovno slijepi, gluhi i nijemi, svegrešni, pale prirode, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osjetimo da bez Logosa božjeg život nema života niti smisla. To su potvrdili svi koji se življenjem ozbiljno bave. Sve nauke, filozofije, revolucije, ideologije limitirane su okvirom stvorenog, bez pristupa tajni Tvorca, uzroka. A sve se na kraju završava Gospodom, jer kroz njega je sve i postalo - rekao je tada on.

.

.

.

..

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.