x

nije joj lako

Nije moj zet, oženjen je čovjek, ovo je njegova igra: Tarina majka zanijemila kad je vidjela kćerku kako ljubi 20 godina starijeg!

Tara Simov i oženjeni Nenad Aleksić Ša od sinoć su i zvanično u emotivnoj vezi, otkako su se pred punom spavaćom sobom u "Zadruzi" ljubili.

Vrelim poljupcima ozvaničili su početak veze, a potom i pohvalili cimerima u Bijeloj kući, a Tarina majka Miroslava otkrila je svoje utiske.

"Čujem, viče Tara: "Mama, pošalji mu čizkejk", doći ću ja tamo od njega da napravim čizkejk", kao iz topa poručuje Miroslava, koja je u šoku zbog svega što se dešava.


"Zanijemila sam! Šta bih rekla... Vidim da je loše, da je smršala, htjela sam da se odvoji u rehab, odvoji od njega, ali... Mislim da je sve to neka njegova igra. Niko ne osuđuje njega, muškarca, nego svi na Taru! On ima godina i može da joj priča šta hoće, ima žvaku. Nemam ništa protiv dečka, takođe neću da se miješam u njegove porodične odnose, niti odnose sa ženom...", šokirana je Miroslava, koju su pitali da li joj se dopada novi zet.


"On moj zet nije! On je oženjen čovjek koji treba da se razvodi kad izađe iz rijalitija i porazgovara sa ženom. Ja mislim da do tog razgovora neće doći, on je Spajdermen tamo u Zadruzi, preskače svaki drugi dan... Ako su sretni, neka su sretni. Na kraju krajeva, razvode se ljudi sa po troje djece, ali ne želim da se miješam i prejudiciram, nešto mi tu ne pije vodu, kada je on u pitanju. Navijam za ljubav, ali da ide kako treba, da se prvo neke stvari raščiste", rekla je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.