x

svi pričaju o diskvalifikaciji vanje knežević

Nije prvi put da je neko diskvalifikovan: Ova Zvezda Granda je izbačena iz takmičenja, Marija joj rekla da nije ni za K i to u 5. krugu!

Ovih dana ne prestaje da se priča o diskvalifikaciji takmičarke Zvezda Granda Vanji Knežević. Ona je izbačena iz takmičenja nakon što je na svom profilu "repostovala" objave u kojima se vrijeđa Jelena Karleuša, naziva pogrdnim imenima, između ostalog, spominje i kako je treba udariti boksom. Međutim, 2016. godine jedna učesnica Zvezda Granda je napustila takmičenje nakon žestokog sukoba sa Marijom Šerifović. 

Peti krug takmičenja u Zvezdama Granda 2016. godine Dunji Popović ostaće upamćen po uvredama koje je Marija Šerifović uputila njoj i Dragici Zlatić sa kojom je nastupila na velikoj sceni.

Na snimanju emisije njih dvije su izvele po dvije pjesme, a jedna od članica žirija rekla je Mariji Šerifović: "Marija, hajde sada ponovi ono što si rekla dok su pjevale! Rekla si da nisu ni za k....”.


To je Mariju totalno izbacilo iz kolosijeka kao i dvije takmičarke koje su nijemo stajale i bez komentara slušale Marijine uvrede koje su uslijedile:

"Jeste, rekla sam da nisu ni za k....! Šta vi mene j..ete ovde", siktala je Marija.


Dok je Dragica Zlatić lila suze i trpjela, Dunja Popović je demonstrativno napustila studio i sa svojim prijateljima koji je podržavaju otišla kući, zbog čega je direktno diskvalifikovana iz daljeg takmičenja!

Dragica Zlatić je prošla u sljedeći krug, a direktor Saša Popović rekao je da takmičari moraju da budu spremni na sve komentare žirija pa i na one koji nisu baš tako lijepi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.