x

NIJE SVAKI MUŠKARAC DRVO! TI SI ZA CIJELI ŽIVOT, NE ZA AVANTURU: Kija non stop spominje ovu čestitku i naziva je najjačom čestitkom ikada! OTKRIVAMO NJEN SADRŽAJ!

Kija Kockar je dobila stotine rođendanskih čestitki iz raznih država. Ipak, jedna joj je posebno skrenula pažnju. U istoj se navodi kako su uz nju ne samo žene, već i muškarci. Rođendanska čestitka je stigla iz Zavidovića, a Kija je u više navrata pozdravila ovaj grad i poručila kako su od tamo pravi muškarci. "Carski. Najjača čestitka ikada. Ovo moram pročitati u lajvu", govorila je Kija. Kockareva je svaki put kada je došla do ove čestitke skrenula pažnju na nju, čitala ju je sa Slobom, Anom Korać, pred više zadrugara, a mi vam donosimo sadržaj iste: 

Draga Kija,

započeo bih ovu čestitku sa "Vaše visočanstvo", jer takav spoj intelekta, ljepote, šarma, snage, duhovitosti još nisam vidio.  

Idući put kada ti kažu kako su uz tebe sve žene, one u braku ili ostavljene, znaj da nije tako. Uz tebe su i pravi muškarci, oni koji su uvijek za stabilnu vezu na nekom većem intelektualnom nivou. Muškarci koji te razumiju, kojima nije potrebno objašnjavati šta si u kojem kontekstu mislila.

Ti si jedna od onih žena koju muškarci žele za cijeli život, a ne samo za avanturu. Ti nisi strast na kratko, ti si jaka žena koja je tu za svog muškarca - da mu aplaudira, dijeli sreću s njim, ali isto tako da prođe kroz sve oluje i ako treba da bude veće muško od njega. Vjeruj, nisi svjesna koliko njih želi tako stabilnu, prije svega sposobnu, ljupku i milu ženu kraj sebe. Vjeruj da je toliko njih koji razumiju tvoje stavove i koji te shvataju bez da im detaljišeš.

Kristina, nije svaki muškarac drvo! A ti, kada izađeš VRLO DOBRO znaš šta je tebi potrebno za dalje. Zato, pažljivo biraj.

I da se vratimo na sam rođendan, zbog čega smo tu... Jednostavno, želim da sve što poželiš da ti se to i ispuni. Bilo kada, bilo gdje, bilo s kim... Sve najljepše povodom tvog rođendana i da na tvom licu ubuduće vidimo samo suze radosnice, a ne one druge, želi ti mnoštvo muškaraca.

P.S. Imaš najdivnije ljude oko sebe (vani, naravno), da od velikog honorara koji zadrugari non stop spominju treba da sebi i Vanji rezervišeš Boeing 747 i zaputite se na put oko svijeta 🙂

Veliki pozdrav iz Zavidovića", stoji u rođendanskoj čestitki koju je Kija spomenula u više navrata.


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.