x

NIKAD BOLJE: Sun Beauty Light pripremio neodoljive septembarske ponude!

Kada su u pitanju Sun Beauty Light poslovnice, odavno je jasna stvar kako se radi u daleko najboljim tipovima solarijuma na prostoru Balkana, kao i o najekskluzivnijem Fitness centru u BiH. U želji da svojim klijentima priušti samo najbolje, Sun Beauty Light je spremio neodoljive septembarske akcije, koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Kick bokser Dževad Poturak, mister BiH Zlatan Duratović i model Džemila Šehović samo su neka od poznatih imena koji nisu ispustili priliku da iskoriste najbolje usluge. 

Sun Beauty light

Grand centar Ilidža i Importanne Centar I sprat

0603190671

Kao što je poznato, ljeto nas ove godine nije poslužilo, tako da će Sun Beauty Light nadoknaditi izgubljeno. Solarijum Sun Beauty Light u Grand Centru na Ilidži, kao i onaj u Importanne Centru idealna je prilika za sve vas koji želite prekrasan ten, bez bilo kakvih kontraefekata, dok je Fitness centar Sunlight Run pravo mjesto za sve koji žele savršenu formu. Ono što je prava senzacija ovih dana jeste akcija, te brojne pogodnosti koje je za vas spremio Sun Beauty Light. 

 

Fitness centar Sunlight Run, koji se nalazi odmah pored Sun Beauty Light solarijuma u Grand centru na Ilidži na površini 1000 kvadratnih metara opremljen je najmodernijim spravama, koje se mogu vidjeti samo u većim evropskim gradovima. Svjetski standardi, vrhunska usluga i super prihvatljive cijene, te ponuda garancija su vašeg zadovoljstva.

 

Tako je mjesečna članarina za muškarce 45 KM, dok je za žensku populaciju cijena samo 35 KM, a uz to GRATIS uživajte uz zumbu, aerobik, pilates i fitness. 

 

Kada je u pitanju solarijum Sun Beauty Light u Importanne centru na 180 kvadratnih metara, kao i onaj u Grand Centru na Ilidži treba imati na umu kako je riječ o najmodernijim solarijumima na Balkanu, koji nude visok stupanj efikasnosti i sigurnosti. Više snage,  prostora, komfora, sigurnosti, više dizajna i mnogo, mnogo inovacija, te nova tehnologija, najmoderniji dizajn, profesionalno i ljubazno osoblje samo su dio onoga što vas očekuje.

 

A, tu je i najbolja akcija koja važi do kraja septembra. Naime, solarijumi Sun Beauty Light u Importanne Centru, kao i onaj u Grand Centru za vas su spremili jedinstvenu akciju: masaža u trajanju od jednog sata za samo 45 KM, dok GRATIS dobijate sunčanje u trajanju do 15 minuta vremena, te PLUS 15-minutnu masažu lica koju će vam obezbijediti vrhunsko stručno osoblje.

 

No, to nije sve. Vrijedi napomenuti kako su oba solarijuma (Sun Beauty Light u Grand Centru na Ilidži i Importanne centru) za sve vas spremili još jednu super ponudu, gdje manikir i pedikir košta nevjerovatnih 15 KM.

 

Prepustite se sjajnim akcijama i vrhunskim uslugama Sun Beauty Light poslovnica. 

 

Kontakt broj Sun Beauty Light poslovnice u Importanne Centru:
+387 62 652 926

 

Kontakt broj Sun Beuaty Light poslovnica u Grand centru (solarijum i fitness centar):
+387 60 31 90 671

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.