x

zadobila povrede

Nikola Rađen pretukao djevojku: Milica završila u Urgentnom!

Pjevačica Milica Ristić (30), koja je prijavila svog dečka vaterpolistu Nikolu Rađena da ju je pretukao rano jutros, završila je sve preglede u Urgentnom centru i napustila je ovu ustanovu.

Milica, kako saznajemo, nema prelome kostiju, povrede mozga, niti treba hiruruški intervenisati. Ona je poslije nekoliko sati provedenih u Urgentnom, gdje ju je pregledalo više specijalista, napustila ovaj centra UKC Srbije.

Konstatovano je da pjevačica nema prelome kostiju, rađen joj je i skener glave, koji je pokazao da nema povrede na mozgu i da joj nisu polomljene kosti lobanje. Takođe, povrede koje joj je kako tvrdi nanio Rađen nisu ni za hiruršku intervenciju.


- Pjevačici je preporučeno mirovanje, stavljanje hladnih obloga na mjesta gdje su povrede od udaraca, kao i da pije lijekove protiv bolova ako bude trebalo. U slučaju da osjeti neke nove tegobe ili joj se stanje pogorša trebalo bi opet da se javi ljekaru - kaže naš izvor.

Podsjetimo, kako Kurir saznaje, radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 sati da je Milica došla i požalila se da je Rađen pretukao. Policijska patrola je došla na lice mjesta i ona im je rekla da ju je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, Rađen pretukao, odnosno da ju je više puta udario u glavu i po tijelu.


Milica je potom izašla u Urgentni centar gdje se zadržala nekoliko sati, koliko je trebalo da uradi detaljne analize i da je pregleda više specijalista.

Podsjetimo, Rađen je već duži period u emotivnoj vezi s Ristić koja nastupa u klubovima, a koju je šira javnost upoznala kroz takmičenje "Pinkove zvezde".


- Već nekoliko mjeseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu vidjeti u prijestoničkim restoranima kako sami ili u društvu prijatelja provode vrijeme. Da su vrlo zaljubljeni, jasno je svima koji ih sretnu, jer ni javno ne kriju strasti, te se mogu vidjeti i kako pred svima razmjenjuju nježnosti - pričao je izvor ranije za Blic. Milica je diplomirani ekonomista, ali se bavi pjevanjem.

- Najviše je nastupala po beogradskim klubovima i restoranima. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, te im je do sad ljubav cvjetala. Ona je samo nekoliko godina mlada od Nikole, a planirali su i vjenčanje.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.