x

opustila se

Nina Đogani snimala trudnu Lunu u opuštenom izdanju: A onda je trudnica pokazala kako uživa sa najmlađom sestrom Blankicom! (Foto)

Sestra rijaliti učesnice i pjevačice Lune Đogani, Nina, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu jednom od svojih najnovijih objava.

Naime, na njenom Insta storiju našao se snimak trudne Lune, koja je u opuštenom izdanju, bez šminke i mazi stomak. Mlađa sestra je dodala i Instagram filter kako bi uljepšala trudnicu, pa je uz video napisala:

- Najljepša trudnica - i uz to je označila stariju sestru. 


Pored sestre Nine, Luna provodi vrijeme i sa sestrom Blankicom, koju je Anabela dobila iz braka sa Andrejem Atijsom. Trudnica se pohvalila kako uživa sa sestrom, a i Anabela je podijelila fotku na kojoj se vidi kako Blankica ljubi Lunin stomak, uz šta je napisala:

- Moje tri dušice.


Podsjetimo, Luna je već u poodmakloj trudnoći, a po riječima njenog oca Gagija Đoganija termin za porođaj je 15. jun. Luna je ostala u drugom stanju sa svojim vjerenikom Markom Miljkovićem, a par je otkrio da Luna nosi djevojčicu kojoj će dati ime Mia. Anabela Atijas, Lunina i Ninina majka nedavno je za medije progovorila i otkrila da se još uvijek nije pomirila sa zetom:


- Ništa se nije promijenilo, stvarno niko od nas nema, bar sam ja ubijeđena u to, više nikakvu zlu namjeru. Prosto se nije desio momenat, a vjerujem da će da se desi. Nisam sad nešto luda da jurim, ako bude trebalo, ako ne, život ide dalje, Bože moj. Mislim da je ta beba dovoljno dobar razlog da se svi zamislimo i zapitamo, vrijeme će učiniti svoje - rekla je pjevačica.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.